top of page
Sportmedisch centrum Body Unit Aalter
Home: Welkom

IN DE KIJKER

Zwangerschapsvervanging osteopaat

Ben je een kinesist die zich verder geschoold heeft tot osteopaat of ben je nog bezig en zit je in je laatste jaar?

Dan kan dit wel iets zijn voor jou!

Periode: van april tot augustus

Aantal uren: min. 20 uren beschikbaar

Interesse?

Stuur een korte motivatie, jouw CV en recente foto op 

 

IMG_9161_edited.jpg

Over Body Unit

Missie

Als we de geschiedenisboeken open slaan zien we al snel dat de mens ontworpen is om te bewegen.

De 21ste eeuw brengt voor de mens weinig goeds naar een actievere levensstijl toe. Ons lichaam "roest" vast aan een bureau, in een auto, in de zetel, .... Ons lichaam is de dupe geworden van onze intelligentie.

Logisch dat:

--> bewegen minder vanzelfsprekend geworden is;

--> ons lichaam protesteert (rugklachten, nekklachten, ...);

--> ons lichaam bewegen opnieuw moet "programmeren";

--> sommige mensen niet meer durven bewegen.

 

Ons doel is dan ook om alle mensen, die een actiever bestaan nastreven, op een verantwoorde en pijnvrije manier aan het bewegen te zetten. Zo willen we de levenskwaliteit verhogen door fysieke klachten tot een minimum te beperken en het grote potentieel, dat ons lichaam bevat, tot een maximum te ontplooien. Dit doen we met een team dat bestaat uit kinesisten, personal trainers en een osteopaat. En dit allemaal in ons sportmedisch centrum te Aalter. 

Sportmedisch centrum Aalter
Body Unit.jpg

Personal training regio Aalter

Voor wie?

Iedereen mag zich aangesproken voelen. Ons sportmedisch centrum is gelegen te Bobijnstraat 1, 9880 aalter (Aalter-brug, aan de kerk). Train je liever ergens anders? Geen probleem. Wij geven ook trainingen op locatie.

 

Wij voorzien Personal Training voor jong en oud, individueel of in groep. Ook bedrijven en sportclubs mogen zich aangesproken voelen. Om een persoonlijke aanpak te verzekeren vertrekken we steeds van een lichaamsscreening en werken we volgens de SMART-doelstellingen.

Fysieke barrières? Geen probleem! Het team van Body Unit bestaat ook uit een osteopaat en twee kinesisten. In samenspraak met hen voorzien wij een gepersonaliseerde aanpak ifv je noden.
Vragen? Aarzel niet om een afspraak te maken voor een vrijblijvend intakegesprek.

Ik train sinds enkel maanden onder begeleiding van Body Unit. Door de professionele, uitdagende en gevarieerde training bereik je zonder problemen je doel. Elke oefening wordt tot in detail uitgelegd, zodat je begrijpt waarom alles op een specifieke manier dient uitgevoerd te worden. Bovendien zorgt hij ervoor dat je plezier krijgt in het sporten!

C. De Boever

Kinesist, Kinesist Aalter, Kinesist Oost-Vlaanderen, Kinesist, Osteopaat, Osteopaat Aalter, Osteopaat, Osteopaat, Osteopaat Gent, Personal trainer, Personal trainer regio Aalter, Personal trainer, Personal trainer Gent, Personal trainer Brugge,

bottom of page