BodyUnit-4_edited.jpg

BODY UNIT
 

The body is a unit incorporating mind, body and spirit.

 

IN DE KIJKER

Klinische praktijk

We breiden uit! 
Klinische praktijk Body Unit krijgt vorm! Sofie Gheeraert vervoegt ons team als ervaren kinesist en osteopaat (i.o.).

Eén van de basisregels van osteopathie luidt als volgt: "Body is a unit". Alles in ons lichaam hangt samen, 1 "slechte" schakel heeft een onmiddellijke impact op een ander aspect van het menselijke lichaam.

Graag laten we Sofie haar kritische blik erop los om ons te ondersteunen.

Welkom Sofie! 

Over Body Unit

Missie

Als we de geschiedenisboeken open slaan zien we al snel dat de mens ontworpen is om te bewegen.

De 21ste eeuw brengt voor de mens weinig goeds naar een actievere levensstijl toe. Ons lichaam "roest" vast aan een bureau, in een auto, in de zetel, .... Ons lichaam is de dupe geworden van onze intelligentie.

Logisch dat:

--> bewegen minder vanzelfsprekend geworden is;

--> ons lichaam protesteert (rugklachten, nekklachten, ...);

--> ons lichaam bewegen opnieuw moet "programmeren";

--> sommige mensen niet meer durven bewegen.


Ons doel is dan ook om alle mensen, die een actiever bestaan nastreven, op een verantwoorde en pijnvrije manier aan het bewegen te zetten. Zo willen we de levenskwaliteit verhogen door fysieke klachten tot een minimum te beperken en het grote potentieel, dat ons lichaam bevat, tot een maximum te ontplooien.

4B3A5343-C195-48B4-BABC-66E5D0BFE686.jpe
_edited_edited.jpg

Voor wie en waar

Iedereen mag zich aangesproken voelen. Wij voorzien Personal Training rond regio Aalter. Waar de sessies doorgaan hangt helemaal van jou af. Dit kan aan huis, in fitnesscentrum Okinawa, outdoor, ...


Wij voorzien Personal Training voor jong en oud, individueel of in groep. Ook bedrijven en sportclubs mogen zich aangesproken voelen. Om een persoonlijke aanpak te verzekeren vertrekken we steeds van een lichaamsscreening en werken we volgens de SMART-doelstellingen.

Fysieke barrières? Geen probleem! Body Unit werkt nauw samen met kinesisten en een osteopaat die je verder kunnen helpen om deze barrières te overwinnen.
Vragen? Aarzel niet om een afspraak te maken voor een vrijblijvend intakegesprek.

Ik train sinds enkel maanden onder begeleiding van Body Unit. Door de professionele, uitdagende en gevarieerde training bereik je zonder problemen je doel. Elke oefening wordt tot in detail uitgelegd, zodat je begrijpt waarom alles op een specifieke manier dient uitgevoerd te worden. Bovendien zorgt hij ervoor dat je plezier krijgt in het sporten!

C. De Boever

©2019 door www.body-unit.be. Met trots gemaakt met Wix.com