top of page

IN DE KIJKER

Ons team krijgt versterking

Wij zijn ontzettend blij dat we vanaf december een nieuwe aanwinst hebben in ons team.

Benieuwd waarvoor je bij Mireille terecht kan? Of wens je direct een afspraak te boeken? Dit kan via onderstaande link.

Mireille sportmasseur Aalter.jpg
diensten
Osteopaat

Praktijk Body Unit

Wie zijn wij

Het team van Body Unit bestaat uit 2 kinesisten, 1 osteopaat en 6 personal trainers. Wij hebben allen onze specialisaties en hierdoor maken wij een brede aanpak mogelijk. Voor disciplines die wij niet aanbieden werken wij nauw samen met therapeuten uit de omgeving (Oost-Vlaanderen).

Onze visie

Praktijk Body Unit legt zijn nadruk op de Unit, op het geheel. 

Graag geeft onze kinesist, osteopaat uw lichaam een duw in de juiste richting om zichzelf te genezen. Waar is het fout gelopen? Waar zit de barrière? 

Onze kinesisten en osteopaat brengen je lichaam zo goed als mogelijk in een begrijpelijke kaart.  Door de holistische benadering wordt alles aangepakt
voor een langdurige gezondheid.

Osteopathie & kinesitherapie

Voor wie

Of het nu gaat over chronische pijn, herstellen van een letsel, sportspecifieke revalidatie, ... Iedereen is steeds welkom bij Body Unit.

Ons jong en leergierig team zal er alles aan doen om samen met je te streven naar een gezond, pijnvrij lichaam. Als kinesist, osteopaat heeft iedereen ook zijn specialisatie (kinesitherapie, manuele therapie, dry needling, osteopathie) waardoor we steeds beroep kunnen doen op elkaar. Ligt de oorzaak van het probleem ergens anders? Dan verwijzen we je graag door naar een therapeut uit de buurt (vb. Podoloog, ...).

team
contact

Kinesist Aalter, Osteopaat Aalter, manueel therapeut Aalter, Dry needling Aalter, kinesist, osteopaat, manueel therapeut, dry needling

Kinesist Aalter

bottom of page