top of page

IN DE KIJKER

🌿 Ontdek de Kracht van Omega-3 met Apotheker en Orthomoleculair Therapeut, Kim Van Roosbroeck! 🌿

Op vrijdagavond 24 mei organiseren wij een boeiende lezing die uw kijk op voeding en gezondheid zal transformeren. Apotheker en gepassioneerde orthomoleculair therapeut, Kim Van Roosbroeck, neemt ons mee op een ontdekkingsreis naar de essentiële rol van omega-3 in onze moderne levensstijl.

Waarom is omega-3 zo cruciaal voor ons welzijn? Welke impact heeft het op onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat we voldoende van deze belangrijke voedingsstof binnenkrijgen?

Kom en ontdek de antwoorden op deze vragen en meer tijdens een inspirerende lezing die plaatsvindt van +- 19:00 tot 20:00 uur. Verrijk uw kennis, krijg waardevol inzicht en leer praktische tips om uw gezondheid te optimaliseren in de hedendaagse wereld.

Mis deze unieke kans niet om uw gezondheidsreis te versterken. Reserveer uw plek vandaag nog!

Kostprijs: €10

Inschrijven kan via onderstaande knop

diensten
Osteopaat

Praktijk Body Unit

Wie zijn wij

Het team van Body Unit bestaat uit 2 kinesisten, 1 osteopaat en 6 personal trainers. Wij hebben allen onze specialisaties en hierdoor maken wij een brede aanpak mogelijk. Voor disciplines die wij niet aanbieden werken wij nauw samen met therapeuten uit de omgeving (Oost-Vlaanderen).

Onze visie

Praktijk Body Unit legt zijn nadruk op de Unit, op het geheel. 

Graag geeft onze kinesist, osteopaat uw lichaam een duw in de juiste richting om zichzelf te genezen. Waar is het fout gelopen? Waar zit de barrière? 

Onze kinesisten en osteopaat brengen je lichaam zo goed als mogelijk in een begrijpelijke kaart.  Door de holistische benadering wordt alles aangepakt
voor een langdurige gezondheid.

Osteopathie & kinesitherapie

Voor wie

Of het nu gaat over chronische pijn, herstellen van een letsel, sportspecifieke revalidatie, ... Iedereen is steeds welkom bij Body Unit.

Ons jong en leergierig team zal er alles aan doen om samen met je te streven naar een gezond, pijnvrij lichaam. Als kinesist, osteopaat heeft iedereen ook zijn specialisatie (kinesitherapie, manuele therapie, dry needling, osteopathie) waardoor we steeds beroep kunnen doen op elkaar. Ligt de oorzaak van het probleem ergens anders? Dan verwijzen we je graag door naar een therapeut uit de buurt (vb. Podoloog, ...).

team
contact

Kinesist Aalter, Osteopaat Aalter, manueel therapeut Aalter, Dry needling Aalter, kinesist, osteopaat, manueel therapeut, dry needling

Kinesist Aalter

bottom of page