top of page

Dry Needling

Deze behandeling kan je via onderstaande knop boeken bij Sofie, Edward & Luc.

 

 

 

Bij iedere dry needling consultatie zal de kinesist te Aalter trachten aan de hand van een onderzoek uw klachten in kaart te brengen. Bij een vermoeden van betrokkenheid van bepaalde spieren zal specifiek worden gezocht naar “triggerpoints” die mogelijks de voor u herkenbare pijn uitlokken. “Triggerpoints” zijn kleine, vaak pijnlijke knopen in een spier die zowel klachten lokaal als verderop in het lichaam kunnen teweegbrengen.

 

De behandeling met dry needling is gericht op het langdurig uitschakelen van deze triggerpoints. Per behandeling zal de kiné vaak meerdere spieren aanprikken. Hierin verschilt Dry Needling van acupunctuur: Terwijl acupunctuur zich richt op het beïnvloeden van de levensenergie (de “chi”), richt Dry Needling zich zuiver op de spieren.

 

Dry needling maakt deel uit van een totaalbehandeling van een kinesist en is geen behandeling op zich. Vaak wordt er na het prikken nog behandeld met behulp van  mobilisaties, circulatieoefeningen, soft tissue technieken, e.a.

Dry Needling Aalter
contact

Dry needling Aalter, goede kinesist Aalter, goede kiné Aalter, Dry needling, dry needling in de buurt, afspraak dry needling, afspraak dry needling aalter, goede kinesist

bottom of page