top of page
Osteopaat Aalter

Osteopaat D.O.
Orthomoleculair therapeut

Al vanaf ik klein was, was mijn passie 'zorgen' voor anderen. Ik kreeg van thuis uit een mooi voorbeeld  door opgegroeid te zijn in de medische sector. Na mijn opleiding als kinesist was ik teleurgesteld dat ik niet elk probleem kon verhelpen en studeerde alsnog verder als osteopaat. De osteopathische denkwijze is meer holistisch. Hier zetten we alle klachten op een rijtje en kijken we of ze al dan niet een verband hebben met elkaar. We zoeken de primaire link en gaan doelgericht te werk. Zoals één van de grondregels van osteopathie zegt:  "Body is a unit", alle afzonderlijke delen van ons lichaam zijn verbonden met elkaar en gedragen zich als een unit. Vandaar dat ik Body Unit ook de gepaste naam vond voor ons medische centrum.
Aan de hand van een adequate osteopathische behandeling, gerichte trainingsoefeningen en advies wordt je klacht oorzakelijk aangepakt.

Om verder in te kunnen spelen op voeding, studeer ik sinds 2022 verder als orthomoleculaire therapeut. 

In 2023 zal ik me nog verder verdiepen in de kleintjes van 0-2 Jaar, en zal ik starten met een postgraduaat Baby osteopathie te Breda. 

Opleidingen:

- Revalidatiewetenschappen van de musculosceletale aandoeningen aan UGent (2011-  2016)

- Dry Needling aan FICO te Antwerpen (2016-2017)

- Osteopathie aan FICO (Flanders international College of Osteopathy) te Antwerpen ( 2016-2022)

- Integrale Orthomoleculaire Therapie aan KPNI (klinische psychoneuroimmunologie) school (2022-2024)

Sofie werkt als osteopaat en orthomoleculair therapeut in Aalter.

Osteopathie Aalter, Kinesitherapie Aalter

Osteopaat in de buurt, Osteopaat Aalter, Osteopaat Gent, Osteopaat Oost-Vlaanderen,  Osteopathie in de buurt, Osteopathie Oost-Vlaanderen, Osteopathie Gent, brugge, osteopaat Aalter, kinesitherapie Aalter, kinesitherapie

bottom of page