top of page

Voedingsadvies

Deze behandeling kan je via onderstaande knop boeken bij Mireille.

 

 

 

 

Wij willen onze  cliënten helpen om hun slechte eetgewoonten te begrijpen en de onderliggende oorzaak ervan te bespreken. 

Hiervoor is het belangrijk dat we in gesprek gaan. 

Om onze doelen te bereiken, maken we gebruik van verschillende technieken en benaderingen. We geven voedingsadvies dat  gebaseerd is op orthomoleculaire principes. Dit betekent dat we streven naar een optimale balans van voedingsstoffen in het lichaam, zodat we de gezondheid kunnen bevorderen.

Iedere persoon is uniek en vraagt dan ook een persoonlijk aanpak. De technieken die we aanwenden zijn oa.  Ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, lifestyle advies. 

 

Ademhalingsoefeningen kunnen een krachtig hulpmiddel zijn om de algehele gezondheid te verbeteren en de voedingsadviezen beter te laten werken.

 

Ontspanningsoefeningen zijn ook een belangrijk onderdeel van de behandeling. Door regelmatig te ontspannen, kunnen cliënten de negatieve invloed van stress verminderen en hun eetgewoonten beter beheersen. Dit kan ook helpen om emotioneel eten te voorkomen.

 

Naast voedingsadvies en ontspanningstechnieken geven we ook suggesties voor lichaamsbeweging, bekijken we je slaapgewoontes, blootstelling aan toxines…

 

Tot slot kan massage een effectieve aanvulling zijn op het voedingsadvies. Massage kan helpen om de spieren te ontspannen, de bloedsomloop te verbeteren en de algehele gezondheid te bevorderen.

 

Samengevat, we bieden een holistische benadering aan waarbij voedingsadvies, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, lifestyleadvies en massage worden gecombineerd om je gezondheid en  welzijn te bevorderen.

Voedingsadvies.png
contact

 voedingsadvies Aalter, voedingsadvies, voedingsadvies in de buurt, voedingsadviseur,  afspraak voedingsadvies, afspraak orthomoleculaire therapie, orthomoleculair therapeut, orthomoleculair therapeut Aalter, orthomoleculaire therapie, orthomoleculaire therapie Aalter

bottom of page