top of page
Mireille sportmasseur Aalter.jpg

Sport- & cuppingmasseur
Orthomoleculair therapeut i.o.

Als gezondheidscoach is het mijn missie om doelgericht de klachten aan te pakken waarmee je worstelt. Met een focus op holistische gezondheid en mijn expertise in cuppingmassage, werk ik samen met jou om de oorzaken van klachten te begrijpen en effectieve oplossingen te vinden.

Door mijn lopende opleidingen als integraal orthomoleculair therapeut en sportmasseur, ben ik toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte begeleiding om jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Laten we samen stappen zetten naar een leven met meer vitaliteit en balans.

Naast mijn passie voor gezondheid en massagetherapie houd ik van een actieve levensstijl. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan fietsen, mountainbiken, spinning, hardlopen en skiën. Deze activiteiten weerspiegelen niet alleen mijn liefde voor beweging maar dragen ook bij aan mijn begrip van het belang van fysieke activiteit in het streven naar een gezond en evenwichtig leven. Laten we samen ontdekken hoe we jouw gezondheidsdoelen kunnen integreren in een levensstijl die bij jou past.

bottom of page