top of page

Cupping

 

Deze behandeling kan je via onderstaande knop boeken bij Mireille.

 

 

 

 

Cuppingmassage is een techniek waarbij siliconecups worden gebruikt om verklevingen en stagnaties in de spieren op te heffen. Deze behandeling kan zowel dynamisch als statisch worden uitgevoerd. Cupping bespoedigt ook het herstel na blessures, verbetert de doorbloeding en werkt drainerend. Bovendien werkt cupping heel ontspannend. 

 

Bij de dynamische cuppingmassage beweegt de cup over het lichaam, waardoor verklevingen en stagnaties in de spieren worden opgeheven. Dit helpt bij het losmaken van spierweefsel en het verbeteren van de doorbloeding. Door deze techniek kunnen ook gifstoffen in het lichaam versneld worden verwijderd, wat het algemene welzijn en de gezondheid bevordert.

 

Daarnaast kan statische cupping worden toegepast om specifieke gebieden te behandelen. Door de cups op bepaalde gebieden te plaatsen, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden verklevingen en stagnaties opgeheven. Deze techniek kan ook de productie van collageen en elastine stimuleren, wat kan bijdragen aan een verbeterde huidelasticiteit en een jeugdiger uiterlijk.

 

Cuppingmassage kan ook worden ingezet in om cellulitis te behandelen en ter versteviging van de huid . Uiteraard in combinatie met een gezonde levensstijl.

De collageen- en elastineproductie wordt gestimuleerd waardoor cupping bij regelmatig gebruik een anti-aging effect heeft. Indien je een anti- cellulitisbehandeling wil, adviseren we een behandeling van 8 beurten.

contact

Cupping Aalter, sportmassage Aalter, sportmasseur Aalter, cupping, sportmassage, cupping in de buurt,  afspraak cupping, afspraak sportmasseur aalter, goede sportmassage

bottom of page