top of page
Personal Training Aalter

Personal Trainer

Als gepassioneerd sporter kick ik er op om mensen te begeleiden naar hun sportieve doelen. Met de studie bachelor lichamelijke opvoeding/ bewegingsrecreatie met afstudeerrichting Personal Trainer kan ik me volledig uitleven in deze sector. Naast personal trainer ben ik ook aan de slag als leerkracht.

Zelf ben ik actief als voetballer sinds mijn 5 jaar. Momenteel speel ik voor RFC Wetteren. Naast voetbal hou ik van fitness, padel en wielrennen.  Gedurende mijn jeugdjaren kwam ik in contact met topsport waardoor mijn passie voor sport alleen maar is toegenomen. Ik hou er van om uitdagingen stap voor stap aan te pakken waarbij mentale & fysieke gezondheid prioriteit zijn. 

Voor mij is levenslang leren een prioriteit. Ik zal me daarom jaarlijks op verschillende gebieden bijscholen om het beste in mezelf als coach naar boven te halen.

Opleidingen:

- Bachelor lichamelijke opvoeding/ bewegingsrecreatie met afstudeerrichting personal training.

- International Certified Personal Trainer (EREPS Level 4) bij NASM (National Academy of Sports Medicine) (2022 - now)

Naam, titel

Small group training Aalter

Personal training, personal training Aalter, Small group training Aalter, Small group training, small group training, voedingsbegeleiding Aalter, voedingsbegeleiding, group training, groepslessen, sporten in groep

bottom of page