top of page

Personal Trainer

De kriebel voor sport zat al van kinds af aan in mij. Dit zorgde ervoor dat ik doorheen de jaren een heel breed scala aan sporten heb beoefend.
Het begon met kleuterturnen en dansen. Nadien kwam ik al heel snel in het zwemmen terecht. Later kreeg ik een grote passie voor atletiek, snowboarden, wakeboarden & paardrijden. Op vandaag ben ik vooral bezig met fitness, motorcross en zwemmen. 

Doorheen de jaren heb ik ondervonden hoe belangrijk het is om goed begeleid te worden. Hierdoor ontwikkelde ik de passie om andere mensen te begeleiden en te helpen om hun doelen te bereiken of hun grenzen te verlegen.

In 2023 studeerde ik af als bachelor LO en bewegingsrecreatie met specialisatie Personal Training. Volgend jaar staat er reeds een postgraduaat Mindfulnesstrainer op mijn planning, want een gezond lichaam is niets zonder een gezonde geest.

Ik kijk er alvast naar uit om mijn enthousiasme en kennis over te brengen bij jullie. 
Tot snel :)

Opleidingen:

- International Certified Personal Trainer (EREPS Level 4) bij NASM (National Academy of Sports Medicine) (2023)

- Bachelor lichamelijke opvoeding/ bewegingsrecreatie met specialisatie  Personal Training (Gelijkgesteld met trainer A Bloso) (2020-2023)

Personal training, personal training Aalter, Small group training Aalter, Small group training, voedingsbegeleiding Aalter, voedingsbegeleiding

Small group training Aalter

bottom of page