top of page
Personal trainer Aalter.JPG

Personal Trainer

Van kindsbeen aan ben ik getriggerd door alles wat met sport en uitdaging te maken heeft. Deze passie heeft mij doen inzien welke meerwaarde een goede gezondheid levert en welke impact het heeft op de levenskwaliteit voor jong en oud. Heel wat verschillende sporten hebben mijn pad gekruist, maar de liefde voor het golfsurfen en kickboksen namen de overhand. Op 18-jarige leeftijd verbleef ik enige tijd in Thailand om mij verder te verdiepen in het kickboksen. Ook golfsurfen blijft een belangrijk onderdeel van mijn leven. De combinatie van sporten en één zijn met een natuurelement is voor mij een enorme motivator.


Het leek vanzelfsprekend dat ik mij verder ging verdiepen in sport en gezondheid. Dat maakte dat ik in 2022 afstudeerde met het bachelor diploma ’sport en bewegen’. Ook na m’n studies blijf ik mij steeds verdiepen in ons vakgebied, een must als je actief wil zijn in de sportsector.

Opleidingen:

- Bachelor Sport & Bewegen aan Howest (2019 - 2022)
- Institute of Motion | level 1 (2022 - now)

- International Certified Personal Trainer (EREPS Level 4) bij NASM  (2023)

Naam, titel

Personal training Oost-Vlaanderen

Personal training regio Aalter, Personal training in de buurt, Personal training Oost-vlaanderen, Gent, Brugge, sporten in kleine groep, sporten in kleine groep in Aalter, begeleid sporten in. Aalter, begeleid sporten, sporten in kleine groep te Aalter

bottom of page