BodyUnit-2.jpg

Wat is het?

Wens je geholpen te worden in het bereiken van je doelen? Zie je het niet zitten om wekelijks samen te trainen of train je gewoon liever op jezelf? Dan is deze formule zeker iets voor jou.


Ons hoofddoel is om jullie de nodige kennis te verschaffen over jullie lichaam, over jullie doel. Op die manier zal je op lange termijn in staat zijn om je eigen gezonde levensstijl aan te houden & je doel te bereiken (zonder terug te vallen).

We bieden dit aan voor iedereen, maar focussen hieronder toch op 2 doelen:

- Gewichtsverlies:

Zie je door de bomen het bos niet meer? Komt er teveel info op je af? Soms tegenstrijdige "wijsheden"? Je hebt al een paar methoden uitgeprobeerd, maar die brachten niet het verhoopte resultaat? Of je hield het niet vol? Je bent niet de enige... Toch kan iedereen (tenzij er een specifieke medische oorzaak is) afslanken. 

De aanpak is echter voor iedereen verschillend. En de kunst bestaat erin de aanpak die voor jou de beste is, te definiëren, en samen uit te stippelen. Zo bereik je eindelijk je doel.

- Krachttraining:

Ben je van plan om met krachttraining of spieropbouw te starten? Of train je al enkele jaren zonder resultaat? Dan kunnen wij zeker iets voor je betekenen.


Maar hoe gaat dit nu in zijn werk?

Onderstaand geven we wat uitleg. Contacteer ons gerust voor meer info.

Persoonlijke aanpak:

- Na een online intakegesprek (kan ook thuis of ergens anders zijn) leren we je kennen, stellen wij samen een doel voorop, ...

- Voeding: Wij voorzien voedingsadvies op maat, passend in je dagelijkse schema. Dit zal doorheen ons traject frequent gewijzigd worden om in te spelen op de noden en grenzen van je lichaam.

- Bewegingsplan: Een bewegingsplan, gebaseerd op je dagelijkse activiteiten (werk, hobby, vrije tijd, ...). Hoe word ik nu actiever met een overvolle agenda?

- Sportplan: Een gepersonaliseerd sportschema, waarbij de tijdsduur rekening houdt met je wekelijkse schema, dat regelmatig gewijzigd wordt om je lichaam op een gepaste manier uit te dagen.

Leer je lichaam kennen:

- Wij leren samen je lichaam kennen (wat heb ik nodig om te verbranden, wat lukt wel, wat lukt niet & hoe spelen we daar op in).

- Barrières (die je zeker zal tegenkomen) gaan we doorbreken door samen een juiste strategie, weg te kiezen.

Regelmatige contactmomenten:

- Via internet, telefoon, ... zullen we elkaar op vaste basis spreken om zo tijdig en efficiënt in te spelen op bepaalde barrières.

- Aanpassingen op voedings- en bewegingsniveau zullen hier ook aan bod komen. 

- Tips en tricks: Wij gaan je niet bekogelen met algemene tips en tricks maar zullen nagaan welke tips en tricks voor jou echt een verschil zullen maken.

Slow but steady progress:

- Een snelle verandering is zelden blijvend.

- Kleine aanpassingen in je levensstijl (voeding, beweging, ...) zullen voor een maximaal resultaat zorgen op lange termijn.