top of page
BodyUnit-2.jpg

Wat is het?

Wens je geholpen te worden in het bereiken van je doelen? Zie je het niet zitten om wekelijks samen te trainen of train je gewoon liever op jezelf? Dan is deze formule zeker iets voor jou.

 

Ons hoofddoel is om jullie de nodige kennis te verschaffen over jullie lichaam, over jullie doel. Op die manier zal je op lange termijn in staat zijn om je eigen gezonde levensstijl aan te houden & je doel te bereiken (zonder terug te vallen).

 

Maar hoe gaat dit nu in zijn werk?

Onderstaand geven we wat uitleg. Contacteer ons gerust voor meer info.

Persoonlijke aanpak:

- Na een intakegesprek leren we je kennen, stellen wij samen een doel voorop, ...

- Voeding: Wij voorzien voedingsadvies op maat, passend in je dagelijkse schema. Dit zal doorheen ons traject frequent gewijzigd worden om in te spelen op de noden en grenzen van je lichaam.

- Bewegingsplan: Een bewegingsplan, gebaseerd op je dagelijkse activiteiten (werk, hobby, vrije tijd, ...). Hoe word ik nu actiever met een overvolle agenda?

- Sportplan: Een gepersonaliseerd sportschema, waarbij de tijdsduur rekening houdt met je wekelijkse schema, dat regelmatig gewijzigd wordt om je lichaam op een gepaste manier uit te dagen.

Leer je lichaam kennen:

- Wij leren samen je lichaam kennen (wat heb ik nodig om te verbranden, wat lukt wel, wat lukt niet & hoe spelen we daar op in).

- Barrières (die je zeker zal tegenkomen) gaan we doorbreken door samen een juiste strategie, weg te kiezen.

Regelmatige contactmomenten:

- We plannen maandelijks een afspraak om efficiënt in te spelen op bepaalde barrières, nieuwe schema's uit te leggen, ...

- Aanpassingen op voedings- en bewegingsniveau zullen hier ook aan bod komen. 

- Tips en tricks: Wij gaan je niet bekogelen met algemene tips en tricks maar zullen nagaan welke tips en tricks voor jou echt een verschil zullen maken.

Slow but steady progress:

- Een snelle verandering is zelden blijvend.

- Kleine aanpassingen in je levensstijl (voeding, beweging, ...) zullen voor een maximaal resultaat zorgen op lange termijn.

bottom of page