top of page

Bestel hier je afhaalmaaltijd.

vertical_tagline_on_corporate_by_logaste
f674c282.png
f674c282.png

Wij, bij Body Unit, zijn ervan overtuigd dat sport en gezonde voeding hand in hand gaan. Dit is de reden waarom wij samenwerken met Great's Food en Sofit om jullie lekkere, gezonde en vers bereide voeding aan te bieden.

Scan onderstaande QR-code in of druk op de knop om je maaltijd te bestellen, betalen en een afhaalmoment te kiezen.Let op: Je kan je maaltijd enkel afhalen in het gezondheidscentrum van Body Unit.

 

Great's Food

Great's Food staat in voor de gezonde maaltijden. Die maaltijden worden enkel op bestelling en dus steeds vers bereid. Greet en Stijn van Great's Food zorgen ervoor dat je maaltijd beschikbaar is (op het door jouw gekozen afhaalmoment) in de frigo van Body Unit. Zo kan je bij een bezoek aan Body Unit er altijd voor zorgen dat je gezonde maaltijd klaar staat om mee naar huis te nemen.

Bestellen is mogelijk van zaterdag tem dinsdag.

Afhalen is mogelijk van woensdag tem zaterdag.

Sofit

Sofie van Sofit staat in voor de eiwit- en energierepen. Hier hanteren we eenzelfde werkwijze als bij de maaltijden. De repen worden dus enkel bereid op bestelling en zijn dus steeds vers (Nadien nog 3 weken houdbaar in frigo, 2 maand in diepvries). Ook zal Sofie ervoor zorgen dat je pakket beschikbaar is (op het door jou gekozen afhaalmoment) in de frigo van Body Unit. 

Bestellen is mogelijk op alle dagen van de week.

Afhalen is mogelijk op woensdag en zaterdag. Kies een afhaalmoment dat minstens 3 dagen later is dan je bestelling (dit biedt Sofie voldoende tijd om alles vers te bereiden).

Een woordje van Great's Food:

Hallo sportieveling, healthy foodie of nieuwsgierige proever,

Great's Food is een 2-tal jaar geleden ontstaan en dit voornamelijk omdat wij vinden dat pure en gezonde voeding ook lekker en smaakvol kan zijn voor groot en klein. Daarom kan je bij ons wekelijks healthy gerechten afhalen of laten leveren, van ontbijt tot dessert. Zo kan jij of zelfs je ganse gezin makkelijk en snel genieten van pure gerechten bomvol smaak.

Sport en voeding gaan voor mij altijd samen. Een goede veerkrachtige mentale gezondheid is een combinatie van gezonde voeding en beweging. Vaak ontbreekt het ons aan tijd om aan beiden te voldoen daarom staan Body Unit en wij voor je klaar. Body unit zorgt voor de beweging op maat en wij voor de voeding.

Onze gedeelde passie voor gezondheid is de ideale combinatie. 

Laat ons alvast voor je koken en geniet!

Great's Food
Greet Cornelis

Een woordje van Sofit:

Hallo !

Ik ben Sofie Verleye en reeds 4 jaar actief als (sport)voedingscoach onder de naam SoFit.

Bij het opstellen van voedingsschema’s botste ik vaak op het gebrek aan lekkere, gezonde én voedzame tussendoortjes (naast groenten en fruit natuurlijk). Ikzelf ben ook gebeten door de sportmicrobe, waardoor ik voor mezelf ook nood had aan iets nieuws. Iets dat ik na het werk kon eten, om daarna meteen een training aan te vatten. En ook een gemakkelijke hap als herstel na de training.

 

Hierdoor ging ik op zoek naar recepten voor energierepen en proteïnerepen. Na heel wat wikken en wegen kwamen deze tot stand. Repen met alleen maar natuurlijke producten zonder bewaarmiddelen. De energiereep, ideaal om voor te training te eten of als gezond tussendoortje. Snelle energie waardoor je er direct kan invliegen. De proteïnereep, perfect om na de training je eiwitten en koolhydraten opnieuw aan te vullen. Ideaal voor sporters.

 

Laat het jullie smaken!

 

Sofie Verleye

SoFit – “Don’t eat less, just eat right“

 

QR Dorst.png
Logo SOfit.png
bottom of page