top of page

Bestel hier je afhaalmaaltijd.

f674c282.png

Wij, bij Body Unit, zijn ervan overtuigd dat sport en gezonde voeding hand in hand gaan. Dit is de reden waarom wij samenwerken met Great's Food om jullie lekkere, gezonde en vers bereide gerechten aan te bieden.

Via onderstaande link of QR-code kan je je maaltijd bestellen en een afhaalmoment kiezen. De maaltijd wordt vers bereid en Great's Food zorgt ervoor dat je maaltijd beschikbaar is (op het door jouw gekozen afhaalmoment) in de frigo van Body Unit. Zo kan je bij een bezoek aan Body Unit er altijd voor zorgen dat je gezonde maaltijd klaar staat om mee naar huis te nemen.

 

Bestellen is mogelijk van zondag tem dinsdag.

Afhalen is mogelijk van woensdag tem zaterdag.

Scan onderstaande QR-code in of druk op de knop om je maaltijd te bestellen, betalen en een afhaalmoment te kiezen.
Let op: Je kan je maaltijd enkel afhalen in het gezondheidscentrum van Body Unit.

Een woordje van Great's Food:

Hallo sportieveling, healthy foodie of nieuwsgierige proever,

Great's Food is een 2-tal jaar geleden ontstaan en dit voornamelijk omdat wij vinden dat pure en gezonde voeding ook lekker en smaakvol kan zijn voor groot en klein. Daarom kan je bij ons wekelijks healthy gerechten afhalen of laten leveren, van ontbijt tot dessert. Zo kan jij of zelfs je ganse gezin makkelijk en snel genieten van pure gerechten bomvol smaak.

Sport en voeding gaan voor mij altijd samen. Een goede veerkrachtige mentale gezondheid is een combinatie van gezonde voeding en beweging. Vaak ontbreekt het ons aan tijd om aan beiden te voldoen daarom staan Body Unit en wij voor je klaar. Body unit zorgt voor de beweging op maat en wij voor de voeding.

Onze gedeelde passie voor gezondheid is de ideale combinatie. 

Laat ons alvast voor je koken en geniet!

Great's Food
Greet Cornelis

QR Dorst.png
bottom of page