top of page

Sportrevalidatie

Deze behandeling kan je via onderstaande knop boeken bij Sofie, Edward & Luc.

 

 

 

Met enkele kinesisten in Aalter die zich, niet uitsluitend, richten op sportblessures, dragen we bij praktijk Body Unit zorg voor uw lichaam. Zo tracht de kinesist samen met u een sportblessure – zowel acuut als chronisch – grondig aan te pakken, enerzijds met het oog op een spoedig en effectief herstel, anderzijds ter voorkoming van dezelfde en andere blessures.

 

Als sportkinesisten met inzicht in sportwetenschappen van zowel individuele als teamsporten, hebben we bij praktijk Body Unit zicht op de onderliggende mechanismen van sportblessures en de voornaamste beïnvloedende factoren. De regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat de kinesisten up to date blijven met de nieuwe evoluties binnen de sportrevalidatie. Zo kunnen we samen werken naar een succesvolle return to sport, aan de hand van gerichte manuele technieken, taping en een oefentherapie op uw niveau.

Sportrevalidatie Aalter
contact

Sportrevalidatie Aalter, sportmedisch centrum Aalter, sportrevalidatie, sportrevalidatie Oost-vlaanderen, sportrevalidatie in de buurt, sportmedisch centrum Oost-Vlaanderen, afspraak sportmedisch centrum aalter, goede sportrevalidatie

bottom of page