top of page

Post- chirurgische revalidatie

Deze behandeling kan je via onderstaande knop boeken bij Sofie, Edward & Luc.

 

 

 

Revalideren na een operatie is noodzakelijk. Kinesisten zorgen ervoor om weer op de juiste manier in beweging te komen. Met behulp van mobilisaties en/of oefentherapie, wordt een optimaal herstel van de betrokken weefsels bekomen.
De kinesisten van praktijk Body Unit te Aalter, ontvangen u ook graag voor de operatie om samen met u de stappen te bespreken van de revalidatie. De kinesisten volgen graag, als u daar belang aan hecht, de operatie ook van dichtbij mee. In overleg met de orthopedist, gaan wij graag mee op deze belangrijke dag om uw lichaam door en door te leren begrijpen. Zodoende kunnen wij u een antwoord geven op al uw vragen.
Graag leggen wij uw lichaam opnieuw in kaart en zoeken we samen naar de ideale revalidatie. Stellen we samen doelen voorop naar waar wij gedurende de post chirurgische revalidatie ons blik op richten. 

Met de blijvende bijscholingen, zullen onze kinesisten steeds mee zijn met de nieuwste technieken. Met de continue en vlotte communicatie proberen we een band te creëren tussen geneeskunde en de paramedische zorgkundigen, onze kinesisten, manuele therapeuten & osteopaten. 

Post-chirurgische revalidatie Aalter
contact

Kinesitherapeut Aalter, goede kinesitherapeut Aalter, kinesitherapeut, post-chirurgische revalidatie, kinesitherapeut in Aalter

bottom of page